Bulgar prins cu un kilogram de cocaină în stomac pe aeroport. Vezi radiografiile şocante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean bulgar, care a introdus în ţară aproximativ un kilogram de cocaină ingerată, a fost depistat, luni, în flagrant delict în incinta Aeroportului Henri Coandă – Otopeni, de poliţişti de la D.C.C.O. – I.G.P.R. şi poliţişti de frontieră din cadrul P.P.F. Henri Coandă.

În cursul zilei de luni, la PTF-Aeroport Henri Coanda, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din Republica Dominicană, via Frankfurt, doi cetăţeni bulgari, o femeie şi un bărbat, în vârstă de 42 şi 47 ani.

După efectuarea formalităţilor de frontieră, o echipă formată din poliţişti de la D.C.C.O. – I.G.P.R. şi poliţişti de frontieră din cadrul P.P.F. Henri Coandă au efectuat un control asupra celor două persoane şi bagajelor acestora.

Suspecţii au fost conduşi la Biroul Vamal Otopeni Călători, unde li s-au controlat bagajele.

Controlaţi cu raze X



Agenţii de poliţie au găsit substanţe interzise, motiv pentru care, aceştia au fost supuşi unui control cu raze X, cu aparatul aflat în dotarea Poliţiei de Frontieră din cadrul Aeroportul Internaţional Henry Coandă. Astfel, în stomacul bărbatului s-au descoperit 90 de capsule de cocaină, în cantitate de aproximativ 10 grame fiecare.
   
Ambii cetăţeni bulgari au fost preluaţi de către poliţiştii D.C.C.O. – Serviciul Antidrog, în vederea continuării cercetărilor, fiind conduşi la Spitalul de Urgenţă ‘Floreasca’ pentru expertiza de specialitate a capsulelor.

Radiografii incriminatorii
Cocaina ingerată de bulgari

 În baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unuia dintre cei doi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit internaţional de droguri de mare risc, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 143/2000.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au propus Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 zile.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite