Bucureşti: Zeci de revoluţionari au blocat Bulevardul Kiseleff

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarii, aflaţi în zona sediului PSD de pe Bulevardul Kiseleff,  cer venirea preşedintelui PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

Protestatarii cer ca un revoluţionar de-al lor să conbducă secretariatul de stat, acuzându-l pe fostul secretar de stat, Emilian Cuteanu că este un impostor. Revoluţionarii au autorizaţie de protest până la ora 15.00, potrivit Jandarmeriei Bucureşti. „Emilian Cuteanu ne-a supărat pentru că a furat din banii statului murdărind onoarea revoluţionarilor“, a declarat pentru Realitatea TV, revoluţionarul Ionel Leşu. Vicepreşsedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Nicolae Bănuţoiu, a adăugat: "Nu suntem în stradă de azi, suntem de trei luni de zile şi am semnalat o fraudă la secretariatul de stat".

Traficul pe bulevard este deviat de la Piaţa Arcului de Triumf către Bulevardul Ion Mihalache şi Piaţa Charles de Gaulle din cauza zecilor de revoluţionari care au blocat circulaţia, informează Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.
Pe Şoseaua Kiseleff se poate intra din Bulevardul Aviatorilor pe Strada Arh. Ion Mincu sau din Bulevardul Ion Mihalache pe Str. Arh. Ion Mincu şi apoi Şoseaua Kiseleff.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite