Bulevardele libere, bucuria vitezomanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin zece persoane au fost rănite, două şi-au pierdut viaţa şi zece autoturisme au fost avariate în evenimentele rutiere produse în ultimele zile pe străzile Capitalei. Poliţiştii de la Brigada Rutieră spun însă că în ultimele luni au fost mai puţine accidente mortale.

O şoferiţă a murit după ce s-a răsturnat cu maşina pe Bulevardul Timişoara

VIDEO Accident spectaculos pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală

Maşini răsturnate, pietoni loviţi pe trecerea de pietoni şi cascadorii pe scuaruri, au arătat „jungla“ din trafic. Şi asta deşi pe perioada verii traficul din Bucureşti este mai lejer.

Poliţiştii susţin că şoferii circulă cu viteze foarte mari deşi pe străzi sunt mai puţine maşini şi spaţiile libere sunt mult mai mari.

O persoană a murit şi alte zece au fost rănite în accidentul din faţa Spitalului „Sfântul Ioan“

„Bulevardele din Bucureşti au fost concepute atât de largi tocmai pentru siguranţă şi nu pentru cei care depăşesc viteza legală“, a declarat comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt la Poliţia Capitalei.

Mai puţine accidente mortale

Poliţiştii de la Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti susţin însă că deşi este o perioadă în care se circulă cu viteză, statistica indică o scădere cu 40% în ultimele şapte luni a numărului de persoane decedate în accidente rutiere pe străzile Capitalei.

Un bărbat a murit, iar soţia lui este grav rănită, în urma unui accident din Capitală

„În această dimineaţă, am avut 15 radare pe rute unde se circula mai tare şi în numai două ore, au fost aplicate 170 de sancţiuni pentru viteză în Bucureşti. Unul dintre şoferi a fost depistat în trafic cu 95 de km/oră “, a afirmat şi subcomisarul Daniel Piştea.

Bilanţul pe ultimele zile arată că o persoană a murit şi o alta a ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un panou pe bulevardul Ghencea.

Un alt şofer a fost rănit pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, iar pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti din Sectorul 4, şapte maşini au fost avariate, iar zece oameni au fost răniţi într-un carambol.

Ieri, un pieton a ajuns la spital după ce a fost lovit pe zebră de o maşină pe Şoseaua Kiseleff,  iar o femeie a sărit cu maşina peste un scuar aflat pe Bulevardul Timişoara şi a murit.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite