Bucureşti: Primăria a dat cinci goluri în poarta Bugetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Sectorului 2 şi-a pus doamnele în mişcare în grupele „Turneului Generaţiilor“ la fotbal. Meciurile dintre Primăria Sectorului 2 şi Direcţia Venituri Buget Local şi între Direcţia Generală de Asisteţă Socială şi Protecţia Copilului şi Poliţia Comunitară s-au desfăşurat, aseară, de la ora 17.00,  în sala de sport a Şcolii nr. 40 din cartierul Andronache.

Grupele la fete au fost deschise de echipele Primăria Sectorului 2, în echipament roşu, şi Direcţia Venituri Buget Local, în verde. Direct de la birou, fetele au sărit în pantaloni scurţi, blugi sau colanţi şi s-au prezentat pe teren în formaţie de cinci plus unu. Deşi nu erau însufleţite de aceeaşi dorinţă ca a băieţilor, fetele s-au străduit să păstreze onoare echipelor la care activează.

Multe dintre ele au participat şi anul trecut, la prima ediţie  a turneului, astfel încât aveau acum deja destulă experienţă, ba chiar echipa primăriei este câştigătoarea campionatului din 2008. Primăria a reuşit să înscrie în poarta Bugetului cinci goluri, calificându-se astfel în semifinale care se vor juca în după-amiaza aceasta.

Antrenorul Ilie
Arbitrul se plimba pasiv pe marginea terenului cu un ochi pe cronometru şi cu celălalt în teren. Dacă nu era „out“ era cu siguranţă „henţ cu mâna“. Un astfel de meci nu are durata unuia normal, ci jucătoarele stau în teren doar 10 minute, cu pauza de cinci minte.

Ilie, „părintele fetelor“ în roşu nu mai contenea cu explicaţiile de pe margine, încercând să le sugereze tehnici de joc. „Avem jucătoare bune, căpitanul echipei, Renata, mai joacă fotbal, iar Raluca a fost handbalistă“, se mândreşte Ilie Ureche, şeful Serviciului Educaţie, Sport, Agrement din cadrul Primăriei Sectorului 2.

La vestiare
Vestiarele au fost comune ambelor echipe, astfel încât adversarele au lăsat la o parte războul din teren. „Nu puteau să ne pună şi pe noi să jucăm un handbal, un volei!“, intră spunând una din jucătoarele Direcţiei Venituri Buget Local.

Raluca Itu a făcut handbal, dar a avut de mică o pasiune pentru fotbal. Acum lucrează la Direcţia Sisteme Informatice şi Administrare aEchipamente, lucrând şi la site-ul Primăriei. În repriza a doua a stat în poartă, dar în prima repriza a marcat unul dintre cele cinci goluri. „Acum m venit direct de la birou, antrenamentele le-am avut săptămâna trecută. Dar dacă nu te mişti uşor, n-ai făcut nimic“, spune Raluca Itu.

 Astăzi în Adevărul de Seară
Aflaţi ce rezultat au obţinut poliţistele comunitare, în competiţie cu angajatele de la Asistenţă Socială

Turneu la Primărie
„Turneul Generaţiilor“ la fotbal, organizat de Primăria Sectorului 2 se află la a doua ediţie. Prima dată competiţia s-a desfăşurat anul trecut. Scopul turneului este a de încuraja competiţia şi mişcarea la angajaţii administraţiei locale. Astfel, ieri, la Şcoala Generală nr. 40 din cartierul Andronache, s-au jucat patru meciuri de fotbal, două cu echipe de fete şi două cu echipe de băieţi. Primul meci a fost disputat  între echipele de fete Primăria Sectorului 2 şi Direcţiei Venituri Buget Local, . Cel de-al doilea meci de fete s-a disputat între Direcţia Generală de Asisteţă Socială şi Protecţia Copilului şi Poliţia Comunitară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite