Buget mai mic pentru repararea străzilor în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general, Sorin Oprescu, a primit raportul privind starea lucrărilor din Capitală la ultima şedinţă a Consiliului General. Conform documentului, în acest an Administraţia Străzilor a

Primarul general, Sorin Oprescu, a primit raportul privind starea lucrărilor din Capitală la ultima şedinţă a Consiliului General. Conform documentului, în acest an Administraţia Străzilor a executat, pe 26 de străzi, lucrări de reabilitare a sistemului rutier, din care şapte sunt finalizate şi 19 sunt în pre-recepţie.

„Bugetul pentru anul viitor va fi mai mic decât cel din acest an, doar 4.000 de miliarde lei vechi, faţă de 4.500 de miliarde“, a spus Alina Roman, director la Administraţia Străzilor.

Astăzi, la ora 14.00, Alina Roman va prezenta public raportul privind stadiul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii oraşului şi proiectele pentru anul următor.

Printre străzile finalizate se numără Mircea Eliade, Schitu Măgureanu, Andronache, Zece Mese, Doamna Ghica şi Bibescu Vodă, iar în pre-recepţie sunt Ion Brezoianu şi Bulevardul Gării Obor.

Nou an, noi şantiere

Până acum, pentru anul 2009 au fost contractate 12 lucrări de reabilitare a sistemului rutier. Este vorba de  străzile George Enescu, Bachus, Tăcerii, Salviei, Humuleşti, Freamătului, Leonida, Varnali, Ionel Perlea, Maltopol, Baldovin Pârcălabul, Moş Adam şi Budilă care vor deveni de anul viitor şantiere.

De asemenea, mai sunt propuse pentru reabilitare încă 31 de străzi, printre care se numără Constantin Prezan, Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Veteranilor sau Lizeanu. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite