VIDEO Ploaia și inundația: Pasajul Unirii din Capitală a fost inundat azi- noapte. Traficul este închis în zonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia abundentă de joi noaptea a inundat mai multe pasaje din București. Cel mai afecat este Pasajul Unirii care a fost și închis. În prezent, echipele de intervenție lucrează la deblocarea pasajului din centru.

Fiecare ploaie mai serioasă devine un coșmar pentru bucureșteni. Așa s-a întâmplat și azi-noapte când, după ce a plouat câteva ore, mai multe pasaje din Capitală au fost inundate. Cel mai afectat este Pasajul Unirii. Astfel, circulația rutieră a fost oprită în această zonă, traficul fiind considerabil îngreunat. 

Ambele sensuri de mers au fost blocate. Sistemul de canalizare a cedat din cauza cantității mari de apă, iar carosabilul a fost acoperit de apă, care a ajuns la un metru. În acest moment, echipele de intervenție lucrează la deblocarea pasajului din centru.

Brigada Rutieră a Capitalei recomandă conducătorilor auto să circule pe deasupra pasajului şi să folosească rute alternative. Totodată, solicită conducătorilor de autovehicule să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri care deviază traficul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite