Bucureştişti: O nouă ediţie "Investment School", pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Cunoscută ca prima şcoală de investiţii din România, adresată studenţilor, Investment School îşi deschide cursurile, şi în  acest an,  între 30 noiembrie - 11 decembrie, la Bucureşti. Şcoala este organizată de Business Club-ul organizaţiei studenţeaşti  " Voluntari pentru Idei şi Proiecte" (VIP).

Printre temele abordate în cadrul proiectului se numără analiza fundamentală, analiza tehnică, drepturile acţionarilor, instrumente derivate, oportunităţi şi riscuri în piaţa de capital, piaţa forex şi multe altele.
 

Nouă ani de experienţă



Bucurându-se de o experienţă de 9 ani, Investment School a luat naştere pentru a oferi studenţilor de excepţie cunoştinţele practice şi teoretice necesare pentru ca aceştia să devină adevăraţi profesionişti, alături de liderii pieţei de capital.

Anul acesta proiectul se desfăşoară în două etape. O primă perioadă (30 noiembrie - 11 decembrie) cuprinde seminarii şi workshop-uri susţinute de personalităţile pieţei de capital.

Cea de-a doua etapă se va desfăşura între 18 ianuarie - 19 martie 2010 şi reprezintă 2 luni de tranzacţionare virtuală a unui portofoliu de acţiuni, în urma cărora cele mai bune 3 rezultate vor fi premiate de Intercapital Invest cu 2.500 lei, 1.500 lei şi 1.000 lei. De asemenea, Asociaţia Brokerilor oferă un curs de ASIF unuia dintre cei 25 de participanţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite