Bucureşti Titus Andrei a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Binecunoscutul realizator de emisiuni radio şi coordonatorul redacţiei de muzică uşoară de la Radio România Actualităţi, Titus Andrei, a fost, astăzi, internat în spital, din cauza unui accident vascular cerebral.

Contactată telefonic, Maria Almăşan, preşedinta juriului de preselecţie pentru Concursul Eurovision, care îl aştepta mâine la conferinţa de presă organizată pentru preselecţia Eurovision, ne-a declarat:

"L-am sunat astăzi, cu intenţia de a-l invita, mâine, la conferinţa de presă organizată pentru Eurovision. L-am sunat pe telefonul personal, dar mi-a răspuns sora lui, care mi-a spus că este cu el la spital şi că l-a internat, din cauză că a suferit un accident vascular cerebral. Dar, din fericire, se pare că nu este ceva grav. Am vorbit puţin şi cu el şi mi-a spus că nu poate veni mâine, la conferinţa de presă”, a declarat Marian Almăşan.
   

Titus Andrei este nelipsit la festivalurile naţionale, la care descoperă noi talente.

Este ataşat, în mod deosebit, de Festivalul de la Mamaia.
   

La Radio România Actualităţi a realizat, pe parcursul timpului, emisiuni de referinţă, precum, „La microfon, melodia preferată”, „Curierul melodiilor”, „O melodie pentru fiecare”, „Estrada duminicală”, „Oriunde te vei afla nu regreta această noapte”, „Glasul tău m-a fermecat”, „Romanticii”, „Euro-muzica”, „Duminica vedetelor”, etc.
   
Din 2002 este redactor-şef al redacţiei muzicale de la Radio România Actualităţi şi membru supleant în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Din 2006 a reluat activitatea de coordonator al redacţiei muzicale radio.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite