Gabriela Firea şi Florin Pandele vorbesc despre viaţa lor privată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria dezvăluirilor celui mai proaspăt şi neaşteptat cuplu din showbiz, Gabriela Firea şi Florin Pandele, a continuat astăzi pe platoul emisiunii „Acces direct”. Proaspeţii însurăţei au vorbit despre viaţa de cuplu şi au fost surprinşi de gazda emisiunii, Simona Gherghe, care le-a adus un tort de nuntă. 

„Noi nu am avut tort, căci au fost mulţi cei care au comentat că aş schimba prăjitura tradiţională de la înmormântare cu tortul de mireasă, aşa că am renunţat”, a spus Gabi Firea. 

„A trecut o săptămână de la nuntă. Ne rugăm la Dumnezeu ca nimic să nu se schimbe”, a ţinut să spună Florin Pandele. Primarul Voluntariului a dezvăluit, însă, şi un aspect de care nu-i tocmai mândru: „Sforăi foarte tare!”. 

Acest defect nu pare, însă, s-o fi descurajat pe Gabi Firea, care a mărturisit că e ca o prinţesă în casă. „Mă simt prea ţinută în puf. Sunt obişnuită să spăl, să calc, să deretic prin casă, să mă duc la cumpărături. Acum, Florin face absolut totul în casă! Florin e foarte ordonat. Îmi aranjează hainele pe umeraş, iar seara mă aşteaptă cu muzică, cu fructe, cu flori, cu ceai şi aprinde lumânări parfumate”, a spus jurnalista. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite