EXCLUSIV Dermatologul Mihaela Leventer despre petele lui Băsescu: „Pare a fi o cheratoză, boală specifică marinarilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, a privit cu atenţie fotografiile prezentate de www.adevarul.ro şi a formulat o părere legată de petele apărute pe capul preşedintelui.

„Aş vrea, în primul rând, să se ţină cont că spun ceea ce pare a fi doar din poezele pe care le-am văzut cu domnul preşedinte. O opinie avizată în totalitate aş putea să formulez în condiţiile în care aş face o consultaţie. Pare a fi o cheratoză. Aceasta apare pe tegumentul expus la soare foarte mult – cum este cazul marinarilor sau al agricultorilor”, a explicat specialistul.

Ar putea evolua în cancer!

„Tratamentul este foarte simplu: se face cu lumină fotodinamică şi nu rămâne niciun semn. Durează doar câteva minute. Vindecarea durează circa o săptămână de la intervenţie”, a explicat Leventer. 
„Riscul maxim pe care îl pot prezenta aceste afecţiuni dermatologice este că se pot maligniza şi din ele poate apărea un carcinom (cancer de piele). Cu toate acestea, trebuie verificată structura lor. Ele sunt de obicei banale şi pot rămâne leziuni benigne toată viaţa fără a afecta în vreun fel sănătatea pacientului”, spune Mihaela Leventer, medic primar dermatolog.

La Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române cei prezenţi au putut observa, pe capul preşedintelui Traian Băsescu, câteva pete de culoare închisă, pete neobservate până acum în timpul apariţiilor publice ale preşedintelui.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, a declarat că Traian Băsescu nu are nici o problemă de sănătate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite