Bucureşti: Cursuri de japoneză şi tabere în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, copiii vor putea alege o activitate recreativă, la Târgul Educaţiei Extraşcolare de la Palatul Copiilor din Capitală.

Evenimentul organizat de revista „Trusa pentru Părinţi“ reuneşte ofertele grădiniţelor, şcolilor şi cluburilor private din Capitală. Micuţii dornici să practice un sport pot urma cusrurile de atletism puse la dispoziţie de Atletic Club Iacris. Tariful este de 100 de lei, lunar, pentru începători.

Tabere „ca la bunici“
 Pe lângă săriturile la gărduleţe şi aruncarea mingiilor de oină, clubul organizează tabere tematice şi excursii. „Vara organizăm tabere pentru sporturi nautice, în Grecia, tabără de învăţare a limbii engleze cu profesori de la Cambridge, în Marea Britanie şi excursii la Disneyland. În iarnă, mergem la schi, în Franţa şi în toamnă la echitaţie, în Poiana Braşov“, a mai spus preşedintele clubului. Preţul unei tabere în străinătate este între 400 şi 900, iar a celei de echitaţie, la munte, circa 800 de lei.

De la târg nu lipsesc nici ofertele de tabere „ca la bunici“, la pensiunile din zona Brăneşti, pe malul Lacului Pasărea. „O cântăreaţă de muzică populară le va fi ghid copiilor. Organizăm şi tabere pentru dezvolatarea personală a micuţilor“, a explicat managerul grădiniţei Conil, Adela Hanafi.

400 de lei, cursul de japoneză
Copiii care vor să înveţe limbi rare, pot alege unul dintre cursurile de limbă japoneză, care durează trei luni şi costă 400 de lei. Distracţia pe parcursul celor trei zile este asigurată de panoul de escaladă de la intrarea în Palatul Copiilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite