Bucureşti: VIDEO La furat de ţigări cu pătura. Vezi cum hoţii golesc rafturile în 40 de secunde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri din Bucureşti suspectaţi că au furat produse în valoare de 1.750 de lei, în mai multe rânduri, dintr-un magazin Mic.ro din Sectorul 6 au fost reţinuţi de poliţişti.

Poliţiştii Secţiei 21 au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 2.00, că persoane necunoscute au intrat într-un magazin de pe strada Murguţa, din Sectorul 6, forţând uşa şi au furat mai multe bunuri, se arată într-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Capitalei.

Ofiţerii au mers la faţa locului, unde au găsit obiectele cu care a fost forţată uşa magazinului şi au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 1.45, în magazin au intrat patru bărbaţi cu cagule pe cap şi mănuşi în mâini, care au furat ţigări, cosmetice, dulciuri şi băuturi alcoolice. Ei au pus bunurile într-o sacoşă albă de rafie, părăsind magazinul în mai puţin de un minut.

Semnalmentele hoţilor au fost transmise imediat echipajelor de ordine publică din Sectorul 6, astfel că poliţiştii Secţiei 20 au depistat cinci tineri ce corespundeau descrierii, într-o staţie Peco de pe Calea Giuleşti.

Aceştia au fost duşi la secţie pentru audieri, poliţiştii celor două secţii stabilind că ei sunt autorii furtului.

Ofiţerii au făcut şi o percheziţie la domiciliul lui Ionuţ T., din Bucureşti, unde au găsit o parte din bunurile furate. Alte bunuri au fost găsite acasă la Nicolae P. (19 ani).

În urma cercetărilor, poliţiştii Secţiei 21 au stabilit că aceştia au mai comis un furt, în acelaşi magazin, în 8 februarie.

Cei cinci tineri au fost reţinuţi, iar prejudiciul, în valoare de 1.750 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentanţilor magazinului.

La sfârşitul lunii decembrie 2010, la magazine Mic.ro din sectoarele 1, 2, 4 şi 6 din Capitală au avut loc şase furturi în aproximativ cinci ore.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, declara atunci că hoţii au intrat în magazine prin forţarea uşilor şi au furat din casele de marcat sume cuprinse între 500 şi 1.800 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite