„România. Închis pentru inventar“, la Rapsodia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Rapsodia găzduieşte, în acest weekend, două piese despre trecut şi prezentul „fast-life“, puse în scenă de Compania de teatru Passe Partout- Dan Puric: „România. Închis pentru inventar“ şi „Necuvinte“.

Sâmbătă, de la ora 19.00, se joacă „România. Închis pentru inventar“. Spectacolul este o poveste dulce-amară despre o lume dispărută, sau nu, în ’89. O călătorie în timp, o rememorare a trecutului care îşi arogă nu doar parte din prezent, ci şi dreptul de a gestiona viitorul poporului român.

Regia spectacolului este semnată de Dragoş Huluba; iar din distribuţie fac parte actoriiVioleta Huluba, Dragoş Huluba şi Eduard Adam. Biletul costă 35 de lei.

Despre kitsch şi viaţa la mare viteză în „Necuvinte“


Duminică, de la ora 19.00, Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu şi Vadim Rusu urcă pe scena Sălii Rapsodia din Lipscani pentru  piesa „Necuvinte“, o comedie spumoasă, care se plimbă între fragilitate şi grotesc, într-un joc cu har şi comic fascinant.

Spectacolul este varianta pe care tinerii actori o propun la kitsch-ul cultural atât de promovat şi la stilul de viaţă atât de rapid („fast-life“) al epocii moderne care ne face victime sigure ale superficialităţii. Regia piesei este semnată de Adrian Nour. Biletul costă 25 de lei.

Rezervări şi informaţii suplimentare obţineţi la numărul de telefon: 021.315.89.80; Program casa de bilete: Marţi - miercuri, 11.00-18.00; joi, sâmbătă şi duminică – 12.00-19.00, iar vineri între orele 11.00 şi 19.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite