Cel mai mare târg de brazi din Bucureşti se deschide azi, în Piaţa Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Piaţa Obor se deschide azi cel mai mare târg de brazi din Bucureşti. La acesta se vor vinde peste 30.000 de brazi din toate categoriile, româneşti şi din import, în trei zone diferite ale pieţei.

O primă zonă este chiar la intrarea în complexul comercial dinspre strada Chiristigiilor, unde, pe o suprafaţă de peste 2.000 metri patrati, se organizează o expoziţie de brazi de toate categoriile - de la brazii ornamentali, cu înălţime de un metru, până la brazii destinaţi spaţiilor ample, cu înălţimea până la şase metri. În funcţie de densitate, aspect general şi specie, aici vor putea fi cumpăraţi brazii oferiţi de producători şi importatori direcţi la cele mai bune preţuri din oraş.

Pentru cei care sunt în căutarea brazilor de apartament, s-a amenajat o zonă de aproximativ 200 mp la intrarea în piaţă, în zona dinspre Primăria Sectorului 2, aceasta fiind completată cu o altă zonă de brazi populari ce va fi situată pe aleea de la intrarea în complexul limitrof străzii Ziduri Moşi.

Târgul de brazi din Piaţa Obor se va desfăşura pe întregul parcurs al lunii decembrie. Cumpărătorii vor avea la dispoziţie inclusiv accesul la parcarea subterană, cu intrare din strada Chiristigiilor.

În luna decembrie, Primrăia Sectorului 2 organizează în noua Piaţă Obor cel mai mare complex agroalimentar din România, “Luna Sărbătorilor de Iarnă”, venind astfel în întâmpinarea bucureştenilor cu o oferta completă de produse alimentare şi nealimentare tradiţionale, la cele mai bune preţuri, astfel încât aceştia să-şi poată umple masa de Crăciun fără efort, dintr-o singură locaţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite