Târgul Tradiţiilor de Crăciun în Parcul Lumea Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă s-a deschis, în Parcul Lumea Copiilorm de lângă Palatul Copiilor, din Sectorul 4, „Târgul Tradiţiilor de Crăciun“. De la târgul care va fi deschis până la 24 decembrie puteţi cumpăra produse alimentare tradiţionale româneşti:şorici, tobă, zacuscă, cozonaci şi multe altele.

Pentru a imprima evenimentului atmosfera specifică de sărbătoare, un grup de copii de la Centrul Cultural Sector 4 au prezentat un program de colinde tradiţionale. Puştii au cântat şi au dansat în jurul unui imens brad amenajat chiar în mijlocul Târgului de Crăciun.

Pentru talentul şi bucuria interpretării, dar şi pentru că au fost cuminţi tot anul, prichindeii au primit dulciuri, jucării, cât şi rechizite, oferite cu mult drag de primarul Cristian Popescu – Piedone şi de invitaţii speciali ai acestuia: Moş Crăciun şi Crăciuna.

Bunătăţi la târg

„Am dorit să oferim din nou posibilitatea locuitorilor Sectorului 4, de a se aproviziona cu produse proaspete, la preţuri de producător, necesare preparării bunătăţilor tradiţionale pentru masa de Crăciun şi Revelion. Astfel, pe lângă o plimbare prin Parcul Lumea Copiilor, care a îmbrăcat deja straiele de sărbătoare, fiind luminat feeric, cei care nu postesc se pot delecta cu  şorici, tobă, cozonaci cu nucă şi stafide, dulceţuri şi brânzeturi, vin fiert şi turtă dulce.  Târgul oferă şi celor care ţin Postul posibilitatea de a se aproviziona, chiar am gustat o zacuscă delicioasă şi sunt şi producători care comercializează dulciuri de post. De asemenea, cei care doresc să achiziţioneze podoabe pentru bradul de Crăciun sau cadouri pentru cei dragi, au de unde alege”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, edilul sectorului 4.

Târgul este deschis până la 24 decembrie, zilnic, între orele 9.00 – 21.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite