Azi este ultima zi pentru depunerea cererilor la subvenția la căldură, în Sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 3 au fost înregistrate peste 8.000 de cereri, 85% fiind pentru RADET.

DGASPC Sector 3 mai primește până marți, 15 noiembrie, cereri/declarații pe propria răspundere în vederea acordării subvenţiilor pentru încălzirea locuinţei. Aceste sunt valabile pentru sezonul 1 noiembrie 2011 – 31 martie 2012, conform reprezentanților administrației locale.

Dosarul pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței trebuie să conțină următoarele acte: cererea și declarația pe propria răspundere, copie după cartea de identitate și a certificatelor de naștere pentru copiii minori și facturile de utilități pentru codul de client (după caz, factura de energie termică în sistem centralizat de la RADET, factura de gaze naturale GDF SUEZ).

În perioada 17 octombrie – 8 noiembrie, Primăria Sectorului 3 prin DGASPC a primit 8.345 de cereri în vederea acordării subvenţiilor pentru încălzirea locuinţei, dintre care: 7.216 solicitări pentru RADET, 928 pentru GDF SUEZ și 201 pentru ajutorul cu lemne.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite