VIDEO Viaţă de boem? Un nou clip scandalos postat pe net ne arată “O zi din viaţa elevilor din Tonitza”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou clip filmat cu telefonul mobil într-unul din liceele bucureştene scandalizează opinia publică. Un grup de băieţi din Liceul Toniţa se filmează de-a lungul unei zile “asidue” de studiu la şcoală.

Clipul îi înfăţişează pe liceeni colindând clasele de curs foarte relaxaţi şi mergând la cabinetul medical al şcolii doar “de control”.Nici când sunt prezenţi la ore comportamentul lor nu se schimbă prea mult. Filmuleţul postat de ei pe internet îi înfâţişează într-o postură foarte relaxată, unul dintre ei încercând să îşi impresioneze colegii cu un număr de contorsionism, nefiind foarte deranjat de explicaţiile profesoarei care se aud în fundal. Despre interes se poate vorbi cu atât mai puţin cu cât cei doi colegi de bancă se filmează cu căştile în urechi, butonând de zor telefoanele inteligente.

Acest clip este ultimul din seria tot mai bogată a filmuleţelor postate de elevi pe diferite site-uri în care se mândresc cu “activităţile lor scolare”. Nu este prima dovadă, şi nici ultima, în care se arată gravele probleme pe care le are sistemul de învăţământ românesc. Profesorii par din ce în ce mai puţin autoritari în faţa elevilor, iar orele de curs par a fi doar o alternativă la plictiseala care poate apărea în zilele săptămânii.

În imaginile care urmează mai jos vă vom prezenta o zi obişnuită din viaţa unor elevi de liceu din România. Pe tot parcursul video-ului, filmat de un amator cu telefonul mobil, cei trei băieţi îşi fac de cap prin liceu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite