Începe sezonul estival şi pentru CFR. Vezi ce trenuri vor fi introduse din principalele oraşe către Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vara îşi intră în drepturi, iar mulţi se gândesc deja la vacanţa de vară. Cum litoralul este destinaţia preferată pentru majoritatea bucureştenilor, CFR Călători va suplimenta trenurile care către mare din acest weekend.

CFR Călători anunţă trecerea la programul de vară din acest weekend pentru următoarele trei luni. Astfel, numărul trenurilor care vor lega Bucureştiul de litoral va creşte, începând de sâmbătă. Compania feroviară va suplimenta, începând de mâine, cu 18 garnituri rutele către oraşele princilape ale României în şi dinspre mare. De asemenea, pe tronsonul dintre Constanţa şi Mangalia vor circula încă şase garniture feroviare, pentru a se scurta perioada de aşteptare în gările de pe întinsul litoralului.

Vor fi asigurate legături între principalele oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Iaşi, Suceava, Galaţi, Buzău  şi litoralul românesc

Pentru sezonul estival, CFR pune la dispoziţia celor care optează să călătorească cu trenul în vacanţă şi două garniture feroviare către Delta Dunării, prin oraşul Tulcea.

Lista completă a trenurilor către mare din Bucureşti poate fi vizualizată pe site-ul CFR Călători sau Mersul Trenurilor

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite