Guvernul a acordat 20.000 de Euro pentru tratamentul lui Şerban Ionescu la o clinică din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Ionescu va primi 88.000 de lei din partea Ministerului Sănătăţii. Banii necesari tratamentului său împotriva bolii Lyme au fost găsiţi în fondul de rezervă al Guvernului.

Guvernul a decis suma cu care îl va ajuta pe actorul Şerban Ionescu să se trateze împotriva bolii care îl ţintuieşte la pat de mai bine de 6 luni. Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că în şedinţa de Guvern s-a decis suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii în vederea acordării unui tratament medical la o clinică de specialitate din străinătate pentru actorul Şerban Ionescu.

Executivul a început deja discuţii cu reprezentanţii unei clinici din Germania, pentru asigurarea tratamentului medical.

Ponta a declarat că această măsură nu este una populistă şi că o consideră un gest de normalitate. "A fost un angajament al meu personal faţă de o situaţie extrem de dificilă a domnului Şerban Ionescu",

În vara anului 2011, actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat cu boala Lyme, după ce a fost muşcat de o căpuşă, starea lui medicală fiind din ce în ce mai gravă.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite