Cristian Vasile, condamnat în dosarul „Trofeul Calităţii“, s-a predat. Poliţia l-a ridicat de la aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Vasile, condamnat în acelaşi dosar în care Adrian Năstase a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu executare, a aterizat vineri după-masă pe Aeroportul Otopeni. Aeronava care l-a adus pe Adrian Vasile în România din America a aterizat la ora 14.30, urmând ca acesta să fie dus în arestul Poliţiei.

După ce a ajuns pe Aeroportul Otopeni, Vasile a fost luat de poliţişti şi dus la Poliţia Capitalei, Secţia Biroul de Urmăriri Penale. Potrivit autorităţilor, acesta va urma traseul fieresc pentru toţi condamnaţii. El urmează să fie supus unui test mediacal, apoi încarcerat.

Mihail Cristian Vasile, director general al SC Eurografica SRL, a fost condamnat la şase ani de detenţie în cazul "Trofeul Calităţii". Potrivit avocatului acestuia, profesorul Gheorghiţă Mateuţ, omul de afaceri a fost în SUA la o întâlnire de afaceri. După pronunţarea verdictului de către judecători, omul de afaceri a spus că va veni singur în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa. Acesta fusese dat în urmărire deoarece nu se afla în ţară. Avocatul lui Cristian Vasile a depus o cerere de amânare a executării pedepsei. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite