Trei dintre victimele accidentului din Pasajul Lujerului au fost operate. Starea lor este bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul total al perosanelor rănite în urma accidentului de joi din Pasajul Lujerului a ajuns la 92, conform medicilor de la SMURD. Dintre aceştia, trei persoane au necesitat intervenţii chirurgicale. Cei trei pasageri, au fost operaţi şi se simt bine, însă vor avea nevoie de mai multe zile de tratament de specialitate . Medicii au decis ca  alţi cinci oameni care au suferit traumatisme mai grave să rămână internaţi.

Dintotalul de 92 de persoane care au ajuns la spital în urma accidentului,  23 dintre acestea au fost diagnosticate ca fiind rănite grav. Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al Regiei  Autonome de transport din Bucureşti a declarat că toţi călătorii care au avut de suferit în urma acestui eveniment, să primească despăgubiri în bani.

Aceasta a mai declarat că, "RATB are încheiate contracte pentru servicii de asigurare nu numai pentru angajaţii proprii şi pentru mijloacele de transport ci şi pentru asigurarea pasagerilor şi a bagajelor. Toţi călătorii răniţi din cauza tramvaielor care au deraiat în această dimineaţă pe traseul liniei 41 vor primi despăgubiri din partea RATB"

În dimineaţa zilei de joi, 10 mai, în Pasajul Lujerului, trei tramvaie din linia 41 au un fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe sensul spre Piaţa Presei Libere. Primul tramvai implicat în accident a rămas defect pe linie, cel de-al doilea a oprit, însă al treilea tramvai n-a mai reuşit să oprească la timp şi a lovit cele două tramvaie din faţă oprite pe linie. În urma impactului, două dintre tramvaie au deraiat, respectiv cel de-al doilea şi al treilea

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite