Reţea de contrabandişti de ţigări desturucturată de poliţiştii din Bucureşti şi Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi contrabandişti de ţigări au fost reţinuţi în urma a nouă percheziţii efectuate, vineri şi sâmbătă, la mai multe adrese din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, pentru destructurarea unei reţele care aducea marfă din Republica Moldova, au declarat, surse din Poliţia Capitalei.

Serviciul pentru Investigarea Fraudelor Sector 6, Poliţia Capitalei şi Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă (SPIR) au efectuat percheziţii la câteva adrese din Bucureşti şi Ilfov în urma cărora au fost arestaţi doi bărbaţi din Capital.

Împotriva unui alt membru al reţelei a fost emis mandat de reţinere în lipsă, iar pentru toţi cei trei trei vor fi formulate propuneri de arestare preventivă, potrivit surselor citate.

"Doi dintre cei reţinuţi, care sunt fraţi, au fost deja condamnaţi, tot pentru contrabandă, însă decizia instanţei nu este definitivă", au mai spus aceleaşi surse.

La percheziţiile de vineri seară şi sâmbătă dimineaţă, poliţiştii au găsit peste 300.000 de ţigarete şi 22.000 de lei, au mai spus aceleaşi surse.

Membrii reţelei sunt suspectaţi de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări. "Ţigările erau aduse din Republica Moldova şi depozitate în locuri din Ilfov, de unde erau scoase la vânzare în special prin intermediul unor vânzători ambulanţi, în pieţele de pe raza sectorului 6", au mai spus sursele citate.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite