Bucureştean recidivist, arestat după ce a pretins 20.000 de euro pentru o hartă cadastrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean a fost arestat de procurorii DNA după ce a pretins 20.000 de euroîn schimbul intervenţiei sale pe lângă funcţionari ai Primăriei Constanţa, în scopul eliberării unei hărţi cadastrale necesară într-o acţiune de revendicare a unui teren de 50 de hectare.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în cercetează pe Mihai Stoica, pentru trafic de influenţă.

Potrivit DNA, în perioada 16 mai - 4 iulie 2012, inculpatul Stoica Mihai a pretins de la un denunţător suma de 20.000 euro pentru ca, prin influenţa pe care a lăsat să se creadă că o are asupra funcţionarilor de la Primăria municipiului Constanţa, să îi determine pe aceştia să-i elibereze denunţătorului o hartă cadastrală necesară revendicării unui teren în suprafaţă de 50 de hectare, situat pe raza judeţului Constanţa, localitatea Costineşti. Din datele furnizate de anchetatori, reiese că bărbatul a mai avut problem în trecut cu poliţia fiind arestat pentru fraude în trecut.

Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. În 4 iulie 2012, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, iar joi, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului Stoica Mihai pe un termen de 29 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite