Weekend plin pentru bucureşteni. Concerte mari cu nume internaţionale, show aviatic cum nu am mai văzut şi bătaie organizată cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul care abia începe se anunţă firebinte nu doar din punct de vedere meteorologic. Cei care aleg să rămână în Bucureşti sigur nu vor regreta pentru că  vineri, sâmbătă şi duminică se anunţă concerte de zile mari, un miting aviatic cum n-am mai văzut până acum în România şi la sfârşit, să ne mai răcorim, avem programată o bătaie generală cu apă.

De joi, în centrul Capitalei, mai exact în Piaţa Sfântul Anton de lângă Hanul lui Manuc, vom avea parte de  teatru, muzică, evenimente sportive şi expoziţii în Poiana Urbană. Aici vor concerta vinery Ozana Barabancea şi sâmbătă Omul cu Şobolani iar copii vor putea vedea zilnic piesa de teatru “Cenuşăreasa” pusă în scenă de actorii de la Opera Comică pentru Copii.

Sâmătă şi duminică, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu va fi organizat cel mai mare show aerian din România. Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition este organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi marchează împlinirea a 100 de ani de istorie aeronautică a Aeroportului Bucureşti Băneasa, spectacolul aviatic din acest an reuneşte, în premieră pentru Bucureşti, două dintre cele mai faimoase formaţii de acrobaţie aeriană din lume: Frecce Tricolori (Italia) şi Turkish Stars (Turcia). Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, vor evolua multe alte nume din elita acrobaţiei aeriene mondiale şi din România.

De vineri până duminică de sărbătoarea Sfântului Ilie, în curtea interioară a Muzeului Ţăranului Român, intrarea de pe strada Monetăriei se organizează un târg popular. Peste o sută de meşteri populari şi producători tradiţionali dar şi tineri artizani pasionaţi de hand made şi anticari vor fi prezenti aici cu produsele lor.

Alte evenimente din weekend:

Vineri, 20 iulie

Micii spectatori vor filme pe ecrane mari: Minicinema la Cinemateca Română - 17:30

Bătaie cu apă în mijlocul orasului - Parcul Herăstrău - 19:30 - Şoseaua Nordului

De la Berlin la Union: Cum s-a scris istoria în Germania de Vest a anilor '60 - Cinemateca Union - 20:00 - str. Ion Campineanu nr. 21

(IM)PURE Music - Maria Răducanu şi Krister Jonsson - guitarlive in Gradina Green Hours - 20:00 - Calea Victoriei 120

spectacol animaţie şi Street Dance - Centrul Istoric, Piaţa Sfântul Anton - 20:30

concert Ad Hoc - Garage Club & Lounge - 21:00 - str. George Enescu 25

concert OCS - Centrul Istoric, Piaţa Sfântul Anton - 21:30

Sâmbătă, 21 iulie

Plimbare prin Bucureştii primarului Pache Protopopescu. De la Foişorul de Foc la Hala Traian - Foisorul de Foc (in fata intrării în muzeu) - 18:00

concert extraordinar Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu - Şarpele Roz - intrarea liberă

spectacol cabaret - Centrul Istoric, Piaţa Sfântul Anton - 20:30

The Mission: Nicolas Jaar - Soul Clap - Benoit & Sergio - Voices of Black - & more - Arenele Romane - 22:00

concert Maria Radu - Tete-a-Tete - 23:00

Duminică, 22 iulie

Flowers Garden - Ateliere de design floral - Lente&cafea - 11:00-13:00 - strada Arcului nr. 8 (în spatele Bisericii Armenească)

concert Alborosie - Raggae Nights - Arenele Romane - 19:00

Cyfer Jazz Trio - Green Hours jazz-cafe - 20:00 - Calea Victoriei 120

spectacol magie - Centrul Istoric, Piaţa Sfântul Anton - 20:00

concert Mircea Tiberian şi Nadia Trohin - Teatrul Masca - 20:30 - bd. Uverturii 70-72

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite