Cel de-al treilea restaurant Subway din Bucureşti se va deschide în curând în cea mai bogată zonă a Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subway, cel mai mare lanţ de restaurante tip fast food din lume, îşi va deschide cel de-al treilea restaurant în Bucureşti. Pentru această unitate investitorii au ales ca locaţie o clădire office din nordul Capitalei.

Americanii de la Subway îşi vor extinde reţeaua de restaurante din Capitală, cu încă o unitate, în perioada următoare. Restaurantul va fi cel de-al treilea din bucureşti şi al şaptelea la nivel naţional. În premieră, respectiva unitate va fi amplasată la parterul unei clădiri office, din cea mai bogată zonă a Capitalei. Astfel, UpGround Business Center din cartierul Pipera, la parterul clădirii ce găzduieşte sediile unor mari companii multinaţionale precum Banca Românească sau Gigantul IT Intel sau firma de consultanţă GFK, se vor găsi celebrele sendvişuri.

UpGround Business Center, situată pe strada George Constantinescu numărul 3, aproape de staţia de metrou Pipera are o suprafaţă de 3.500 în care îşi desfăşoară activitatea mai multe firme cu sute de angajaţi. 

La zece aprilie, anul acesta, gigantul american Subway a deschis primul restaurant, în regim de franciză, în Piaţa Victoriei. Primul anteprenor care a apelat la franciza americanilor este Cristian Ştefănescu în vârstă de 32 de ani. Următoarele restaurant au fost deschise în Cluj şi Iaşi, iar pentru perioada următoare s-au mai anunţat alte trei unităţi, la Bucureşti în cadrul San Plaza, la Piteşti, în centrul comercial Romarta şi la Timişoara, în cadrul centrului comercial Iulius Mall Timişoara.

Planul americanilor pentru piaţa românească prevede deschiderea a cel puţin 20 de restaurante la nivel naţional, iar pentru următorii patru ani, agentul de dezvoltare al Subway, Rumen Radev, a declarat pentru ECONOMICA.NET că intenţionează să deschidă 40 de restaurante.

În 2010, grupul american Subway a devenit cel mai mare lanţ de restaurante tip fast-food din lume, compania detronând atunci Mc Donald's din punct de vedere al numărului de unităţi. La data de 1 ianuarie 2011, Subway avea 33.479 de restaurante la nivel mondial şi vânzări de 15,2 miliarde de dolari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite