Accident fatal pentru un bărbat care mergea cu scuterul aseară în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident grav aseară la intersecţia dintre Bulevardul Banu Manta şi strada Nicolae Titulescu. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a murit după ce a pierdut controlul scuterului pe care se deplasa şi a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Conform martorilor, bărbatul nu circula cu viteză şi nu a fost incomodat de nici un alt vechicul în momentul impactului. Cei prezenţi la faţa locului au spus că bărbatul, după ce a ieşit din pasajul subteran pur şi simplu a pierdut controlul mopedului, a lovit o bordură apoi a intrat într-un stâlp aflat pe marginea carosabilului.

"Un conducător al unui scuter a pierdut controlul asupra acestuia, acroşând o bordură, după care a intrat într-un stâlp. Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul scuteristului", a precizat Florian Văduva, subinspector pentru RTV.ro.

Medicii SMURD au intervenit la faţa locului dar nu au putut face nimic pentru bărbat. 

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele accidentului, mai ales că, din spusele martorilor, reiese faptul că bărbatul nu se deplasa cu viteză. Oamenii legii vor verifica dacă bărbatul băuse înainte de a se urca pe scuter.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite