Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei a deschis o anchetă în cazul protestatarului decedat. Vizaţi sunt gardienii instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei a deschis o anchetă privind decesul protestatarului care a ameninţat că-şi dă foc în faţa Primăriei sectorului 5 Bucureşti. La apariţia celor doi protestatari, gardienii instituţiei au intervenit pentru a-l opri din demers. Bărbatul a spus că are probleme cardiace, iar ulterior a murit.

Pe de altă parte, cel de-al doilea protestatar din faţa Primăriei sectorului 5, care vroia să-şi dea şi el foc, a fost amendat cu 200 de lei de către poliţiştii Secţiei 17 Bucureşti, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, au precizat surse din Poliţie.

Cei doi bărbaţi care au venit, luni, în faţa Primăriei sectorului 5 cu o butelie cu gaz şi au ameninţat că îşi dau foc, nemulţumiţi că nu au fost primiţi în audienţă de primarul Marian Vanghelie, au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 17, informează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii şi pompierii au fost anunţaţi că, în faţa sediului Primăriei Sectorului 5, sunt doi bărbaţi care au cu ei o butelie cu gaz şi ameninţă că-şi dau foc.

Gardienii au intervenit şi i-au oprit pe cei doi bărbaţi. Unul dintre protestatari a fost dus la secţia de poliţie, în timp ce al doilea a fost transportat la spital, deoarece invoca probleme cardiace, au spus oficiali din Poliţia Capitalei.

Cei doi le-au spus poliţiştilor că au recurs la acest gest deoarece primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi refuzat să-i primească în audienţă.

CITEŞTE ŞI Protestatarul din faţa Primăriei Sectorului 5, blocat de poliţişti, a murit la Spitalul Colţea

                    Protest cu butelii şi benzină în faţa Primăriei lui Vanghelie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite