Şerban Ionescu infirmă refuzarea ajutorului din partea lui Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni dimineaţa, au apărut în presă informaţii conform cărora, actorul Şerban Ionescu refuză ajutorul dat de stat pentru tratamentul  impotriva bolii cauzate de muşcătura de căpuşă care îl chinuie de mai bine de un an.

Întrebat luni de un jurnalist, despre presupusul refuz al lui Şerban Ionescu de a primi ajutorul de la Guvern, Victor Ponta a declarat că intenţia Executivului a fost bună şi că ceea ce a ţinut de guvernanţi a fost făcut, el exprimându-şi speranţa ca lucrurile să meargă spre bine în ce priveşte starea de sănătate a actorului.

"Intenţia noastră a fost foarte bună. Sigur că avea şi o încărcătură emoţională, ţinând cont de situaţia în care se află domnia sa. Dacă nu mai doreşte acel ajutor, sincer să fiu nu ştiu mai mult decât faptul că am avut cele mai bune intenţii. Sper ca lucrurile să meargă spre bine cu sprijinul nostru sau fără sprijinul nostru. Însă ceea ce ţinea de noi am făcut", a declarat Victor Ponta.

Contactat de un journalist de la MEDIAFAX, actorul Şerban Ionescu a spus că nu a refuzat sprijinul Guvernului.

"N-am refuzat nimic. Nici n-am avut vreo discuţie cu premierul sau cu vreun reprezentant al Guvernului în care să existe vreo negaţie", a spus Şerban Ionescu, adăugând că cei care au vehiculat această informaţie îi fac un deserviciu şi lui şi prim-ministrului. Actorul nu a mai dorit să comenteze, sugerând că premierul este cel care ar trebui contactat.

Actorul Şerban Ionescu este diagnosticat de aproape un an cu borelioză, o boală gravă provocată de muşcătura unei căpuşe.

La jumătatea lunii mai, Victor Ponta, premierul României a decis suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii cu 88.000 lei pentru acordarea unui ajutor echivalent cu aceeaşi sumă pentru tratamentul în străinătate al actorului Şerban Ionescu. Aceşti bani au fost acordaţi din Fondul de rezervă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite