Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru şantaj după ce au stors 50.000 de euro de la o avocată, în patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii Secției 8 au reținut ieri doi bărbaţi care şantajau o avocată din Bucureşti, de mai bine de patru ani. Arestarea celor doi a fost plănuită de mai mult timp, şi, ieri, în urma unui flagrant, poliţiştii au reuşit să îi surprindă pe cei doi primind bani de la avocata de 36 de ani.

Avocata era şantajată pe motiv că nu a finalizat un contract de asistenţă juridică. Cum această situaţie dura de aproximativ patru ani, femeia i-a denunţat pe cei doi autorităţile. 

Polițiștii Secției 8 au aflat că cei doi bărbați, ambii de 31 de ani, au reuşit să obţină aproximativ 50.000 de euro de la avocată, în mai multe tranşe, sub pretextul că nu a dus la bun sfârşit un contract de asistenţă juridică.Cei doi o ameninţaă că o vor compromite pe plan profesional şi personal.

Joi, cu sprijinul structurilor de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române şi cu participarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, poliţiştii Secţiei 8 i-au prins în flagrant pe B. D. şi B. M. în timp ce primeau de la partea vătămată 500 de euro şi 600 de USD.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 8, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, cu B. D. şi B. M. în stare de reţinere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite