Orice naş îşi are naşul: Interlopul Sandu Hingheru a fost luat cu SMURD-ul din Secţia 11 de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai mari interlopi din Sectorul 3, Sandu Hingheru, a ajuns la poliţie astăzi într-o stare îngrijorătoare, anunţând cu ultimele puteri că a fost victima unui atac violent în interiorul unui restaurant. La scurt timp după aceasta, a leşinat, fiind preluat de un echipaj SMURD.

Liderul interlop din sectorul 3 Bucureşti, Sandu Hingheru, a leşinat, luni dimineaţă, în sediul Secţiei 11 Poliţie, la scurt timp după ce a venit să denunţe faptul că a fost agresat de un bărbat într-un restaurant, informează surse din poliţie.

Potrivit surselor citate, Sandu Peltz, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Sandu Hingheru, a venit, luni, la sediul Secţiei 11 rănit şi într-o avansată stare de beţie. Acesta a anunţat verbal faptul că ar fi fost implicat într-un conflict la Restaurantul "Orient", iar un bărbat, despre care a menţionat că se numeşte Ion Lupu, l-ar fi bătut.

Ulterior, lui Sandu Hingheru i s-a făcut rău în sediul secţiei de poliţie, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Floreasca".

Medicii l-au diagnosticat pe Sandu Peltz cu leziuni la piciorul drept şi o escoriaţie la cap.
Cu toate că poliţiştii au încercat, pe parcursul zilei de luni, să stea de vorbă cu pacientul, aceasta a fost, în permanenţă confuz, audierea lui fiind amânată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite