Mii de cadre militare protestează în faţa Guvernului. Militarii în rezervă îi cer demisia lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste două mii de carde militare în rezervă protestează în faţa Guvernului, astăzi 1 mai. Militarii îşi îndreaptă protestul împotriva Preşedintelui Băsescu. Aceştia au afişat pancarte cu mesaje precum "Băse n-o să treacă anul şi-o să stai cu Mondialu" sau "Ponta tu să fii onest fără şist şi fără şest".

Protestatarii sunt supăraţi din cauza tăierilor care s-au făcut la recalcularea pensiilor. Protestul lor este îndreptat către preşedintele României, Traian Băsescu, principalul vinovat în faţa măsurii de tăiere a pensiilor şi retragere a gradelor militare. Ei cer alegeri anticipate şi demisia preşedintelui Traian Băsescu.

"Ne-au luat statutul de cadre militare şi ne-au băgat la asistaţi.. am pensie de 1.500 de lei. E pensia nesimţită, de care zicea domnul Boc", a declarat unul dintre militarii în rezervă care a venit în faţa Palatului Victoria, pentru realitatea.net.

"Nu vom renunţa până când şi ultimul reprezentant al guvernului băsist va pleca, iar noul guvern trebuie sa stie ca la fel vom proceda şi cu ei dacă nu vor respecta dorinţa poporului român cât de curând...", a spus un alt protestatar.

Protestul militarilor este programat să se încheie la ora 14.00. Pe tot parcursul mitingului, in Piaţa Victoriei sunt restricţii de circulaţie.




București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite