Proteste în faţa Parlamentului înainte de sedinţa de plen. Câteva zeci de persoane au încercat zadarnic să asiste la şedinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de aproximativ 30 de persoane au încercat să intre în Sala de plen a Parlamentului pentru a asista la şedinţa extraprdinară de astăzi unde, întâlnire premierul Victor Ponta urmează să prezinte în plen concluziile Consiliului European desfăşurat la Bruxelles la sfârşitul săptămânii trecute.

Accesul acestora a fost blocat de cei ce asigură paza şi ordinea în clădire. Protestatarii se declară nemulţumiţi de această măsură şi invocă dreptul lor de a participa la şedinţele aleşilor.

Parlamentul s-a reunit astăzi într-o sesiune extraordinară, începând cu ora 10.00, însă şedinţa s-a transformat în scurt timp într-un război al nervilor şi al ambiţiilor. Reprezentanţii PDL au părăsit lucrările plenului, liderul lor, Mircea Toader, menţionând că democrat-liberalii au ales să nu participle la aceste discuţii deoarece “nu s-a respectat algoritmul politic" privind Consiliul de Administraţie al TVR.

Acesta a mai ţinut să menţioneze că membrii grupului politic se vor întoarce în sala de plen pentru a asista la discursul lui Victor Ponta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite