Răfuială cu pistoale în trafic între clanurile Cămătarilor şi Sportivilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un alt caz de violenţă extremă în trafic s-a petrecut miercuri după-amiază, în apropierea centurii Bucureştiului. Un bărbat a fost rănit miercuri în judeţul Ilfov, la Popeşti-Leordeni, după un conflict cu împuşcături în trafic produs pe şoseaua de centură a Capitalei, victima fiind transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

UPDATE 18.40 În urma primelor cercetări efectuate de poliţişti, anchetatorii au aflat că cele două părţi implicate în acest scandal ar fi membri ai unor clanuri rivale din Bucureşti, respectiv clanul Cămătarilor şi clanul Sportivilor.

Dr. Florin Bica, medic la Spitalul Bagdasar-Arseni din capital au declarat pentru Mediafax: “A fost adus la spital în şoc hemoragic. Are o plagă împuşcată pulmonară, este în sala de operaţie" Potrivit unor surse judiciare Mediafax, în acest conflict a fost implicată şi o rudă a unuia dintre liderii clanului Sportivilor,

La scurt timp după acest eveniment, poliţiştii au reuşit să prindă doi bărbaţi, care se aflau într-un autoturism cu geamurile sparte. Aceştia au fost prinşi şi duşi la audieri după conflictul în trafic din Popeşti-Leordeni, în urma căruia un şofer a fost împuşcat în piept şi dus de urgenţă la spital, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Poliţia Capitalei.

Cei doi au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni, în apropierea locului în care a avut loc conflictul de pe şoseaua de centură a Capitalei.

Ei au fost duşi, pentru audieri, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, întrucât cazul este de competenţa acestuia, au mai spus sursele citate.

În acest moment, nu se ştie dacă bărbaţii prinşi sunt cei care au tras asupra persoanei duse la spital.

"A fost adus la spital în şoc hemoragic. Are o plagă împuşcată pulmonară, este în sala de operaţie", a precizat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite