Trei bucureşteni, prinşi după ce au furat 10.000 de lei dintr-o locuinţă din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane din Bucureşti au fost arestate şi una a primit interdicţia de a părăsi ţara, fiind acuzate de furt calificat, după ce au fost prinse de poliţişti având asupra lor aproape 10.000 de lei, bani furaţi dintr-o locuinţă din Ploieşti.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, joi, de Poliţia Prahova, cei trei bucureşteni, doi bărbaţi şi o femeie, dezvoltaseră o reţea infracţională care se specializase în furturi din locuinţe şi acţionau în municipiul Ploieşti.

În data de 14 august, ei au reuşit să sustragă dintr-un apartament suma de 10.000 de lei. Unul dintre bărbaţi s-a prezentat la uşa unui apartament din Ploieşti, susţinând că este angajat al unei firme de distribuţie a gazelor naturale şi că trebuie să verifice aragazul.

În timp ce bărbatul verifica aragazul, femeia care îl însoţea a intrat în apartament şi a sustras dintr-o noptieră 10.000 de lei. Cei trei au urcat într-un autoturism şi au plecat spre Bucureşti, însă au fost urmăriţi şi opriţi de către poliţişti pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, la câţiva kilometri de Ploieşti.

Asupra celor doi a fost găsită suma de 9.950 de lei din banii furaţi. Poliţiştii i-au condus pe cei trei la audieri, iar doi dintre ei au primit mandat de arestare preventivă, cel de-al treilea primind din partea instanţei interdicţia de a părăsi ţara pe o perioadă de 29 de zile.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite