Criminalul care a înjunghiat un student în Campusul Universităţii de Agronomie a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminalul studentului din Agronomie a fost prins. După ce l-a înjunghiat în plină stradă, agresorul a fugit de la faţa locului cu un BMW, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge, pe trotuar.

Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe criminalul băiatului de doar 21 de ani, student în Agronomie. Conform Parchetului Municipiului Bucureşti, principalul suspect în acest caz este Popescu Horaţiu-Laurenţiu, în vârstă de 31 de ani. 

În comunicatul remis de Parchetul Municipiului Bucureşti, se precizează că: 

“La data de 10.06.2012, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea în dimineaţa zilei de duminică, 10 iunie, a unei infracţiuni de omor calificat de către o persoană necunoscută.

În urma activităţilor de cercetare penală s-a stabilit că în dimineaţa de 10.06.2012, în jurul orelor 04.00-05.00, într-un complex studenţesc din Bucureşti, pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane, victima a fost înjunghiată în zona toracelui, fiind transportată la Spitalul Elias, unde a decedat în scurt timp.

Din primele cercetări rezultă că victima, bărbat în vârstă de 21 de ani, însoţită de mai mulţi prieteni, în timp ce se întorcea dintr-un club, a fost chemată telefonic în ajutorul unei prietene ce era agresată verbal de doi bărbaţi necunoscuţi. Când a ajuns la locul indicat, victima a fost înjunghiată de către unul dintre bărbaţi.

Imediat după săvârşirea faptei, cei doi au părăsit locul faptei cu un autoturism.

Ca urmare a cercetărilor efectuate a rezultat că suspect de săvârşirea faptei este POPESCU HORAŢIU-LAURENŢIU, în vârstă de 31 de ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus la data de 11.06.2012 începerea urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.”

În dimineaţa zilei de duminică, 10, iunie, un sudent a fost injunghiat in campusul Agronomie din Bucuresti. Scandalul a pornit după ce agresorul  fi injurat-o si agresat-o pe prietena victimei, iar aceasta si-a chemat mai multi prieteni in ajutor. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite