Centrul Vechi, raiul hoţilor de buzunar. Zilnic sunt reclamate furturi in această zonă. Vezi sfaturile poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Vechi al Bucureştiului vibrează în fiecare seară de viaţă şi voie bună. Terasele sunt pline de tineri petrecăreţi, dornici de o seară răcoroasă petrecută în compania prietenilor. Doar că, furnicarul de pe străduţele centrului istoric i-a făcut pe hoţii de buzunar să îşi multe aici “cartierul general”.

În fiecare seară, poliţiştii din Centrul Vechi primesc sesizări ale furturilor de pe mesele teraselor, din poşete sau din buzunare.

Poliţiştii confirmă faptul că terasele de pe străduţele Centrului Istoric sunt monitorizate în continuu de hoţii de buzunare, deoarece aglomeraţia şi atitudinea relaxată a celor ce aleg să petreacă aici le sunt prielnice infractorilor. În numai câteva secunde de neatenţie, poşetele agăţate de spătarele scaunelor sau un telefon pus neglijent pe masă pot dispărea fără urmă.

Potrivit realitatea.net, poliţiştii de la Biroul Centrului Vechi susţin că astfel de incidente au loc din cauza consumului de alcool. Tot ei ne sfătuiesc ca, atunci când ieşim în oraş să ne supraveghem bunurile şi să nu atragem atenţia prin afişarea acestora.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite