Bătaie generală în clubul lui Botezatu din Bucureşti. Doar mascaţii i-au mai potolit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea de sâmbătă seara din clubul lui Cătălin Botezatu din Capitală s-a sfârşit doar după ce în zonă au ajuns mascaţii şi poliţiştii pentru a aplana un conflict sontan apărut în jurul orei 8.30 dimineaţă.

Poliţiştii şi mascaţii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţă, la clubul designerului Cătălin Botezatu, din Capitală.

Potrivit poliţiştilor, bodyguard-ul de la intrearea în clubul designerului nu i-a permis accesul unui taximetrist în parcarea clubului şi, astfel, deranjat de refuz, cei doi au început să se certe. În scurt timp de la declanşarea incidentului, cei doi şi-au chemat în ajutor colegii de breaslă şi astfel, s-a ajuns la un scandal general.

Cearta dintre cele două tabere a continuat în faţa clubului până când au apărut în zonă mai multe maşini ale mascaţilor şi ale poliţiştilor. Oamenii legii i-au reţinut pe toţi cei care au participat la încăierare şi i-au dus la mai multe secţii de poliţie din Sectorul 2, pentru audieri. Poliţiştii au găsit în maşina primului taximetrist şi un cuţit şi i-au întocmit acestuia dosar penal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite