Peste 4200 de locuri de muncă în Bucureşti. Bursa locurilor de muncă va fi mâine, 27 aprilie la Palatul Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine va avea loc o nouă ediţie a Bursei Generale a Locurilor de Muncă, eveniment organizat în fiecare an de autorităţile bucureştene. Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AMOFM) va organiza pe 27 aprilie, începând cu ora 9.00, bursa destinată tuturor persoanelor care se află în căutarea unui job.

AMOFM organizează acest eveniment anual pentru a ajuta persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ce s-au prezentat la sediul Agenţiei. “Precizăm faptul că participarea la această acţiune nu implică nici un fel de costuri nici pentru angajatori şi nici pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, prezenţa agenţilor economici la Bursă nu este obligatorie,  dar există obligativitatea, conform legii, de a declara locurile de muncă vacante”, au precizat reprezentanţii AMOFM Bucureşti.

La Bursa generală a locurilor de muncă din Capitală şi-au anunţat participarea 173 de agenţi economici.

Până în prezent, la AMOFM Bucureşti au fost anunţate 4.227 de locuri de muncă disponibile, cele mai multe pentru muncitori calificaţi, iar cele mai puţine pentru absolvenţi de studii superioare.

Dintre acestea, 2.176 sunt pentru muncitori calificaţi, 1.124 pentru absolvenţi de studii medii, 555 pentru muncitori necalificaţi şi 372 pentru absolvenţi de studii superioare.

„Bursa locurilor de muncă este o metodă de facilitare a contactelor dintre angajatori şi persoanele aflate în cautare activă a unui loc de muncă. Bursa prezintă o serie de avantaje. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să contacteze un număr mare de angajatori, iar angajatorii pot intervieva direct potenţialii doritori şi pot recruta personalul fără intermediari“ au mai declarat aceştia.

Evenimentul va avea loc la Palatul Național al Copiilor, din Bulevardul. Tineretului numărul 8-10 din sectorul 4 al Capitalei începuând cu ora 9:00.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite