HAOS! Începe exodul bucureştenilor către mare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Astăzi începe mini vacanţa de 1 mai. Majoritatea bucureştenilor se vor bucura de patru zile libere şi cum vremea se anunţă superbă, mulţi dintre noi vor profita de această perioadă printr-o ieşire din oraş.

Autorităţile se aşteaptă ca aproximativ 20.000 de oameni să-şi petreacă această mini-vacanţă pe litoralul nostru şi alţi 8.000 de români să ajungă pe litoralul bulgarilor. Astfel,  în acest sfârşit de săptămână poliţia rutieră se aşteaptă la un trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui şi pe DN1

Pentru a evita blocajele în trafic, poliţiştii de la brigada rutieră sfătuiesc şoferii să folosească rute alternative pentru a ajunge la destinaţia stabilită.
Astfel, pentru cei care vor să ajungă la munte în această perioadă, poliţiştii recomandă traseele alternative
 
  Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – str. Nicolae Caramfil – bd. Aerogării – DN1;
  Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – str. Nicolae Caramfil – bd. Aerogării – DN1;
  Bulevardul. Bucureştii Noi – şos. Ionescu Siseşti – str. Jandarmeriei – DN1.

Pentru evitarea aglomerării traficului rutier pe D.N.1, recomandăm următoarele trasee ocolitoare pentru intrarea în Bucureşti:
  DN1 – DJ 101 A – sat Tămaş – com. Corbeanca – Buftea (DN1 A) – Mogoşoaia – şos. Bucureşti – Târgovişte;
  DN1 – str. Jandarmeriei – bd. Oaspeţilor – şos. Ghe. I. Siseşti – şos. Bucureşti – Târgovişte  sau  şos. Străulesti către Pasajul Jiului;
  DN1 – bd.  Stematin – Aleea Privighetorilor – str. Erou Iancu Nicolae – şos. Pipera – şos. Petricani – bd. Lacul Tei.  

Şoferii sunt sfătuiţi să fie cu ochii în patru pe şosele, deoarece Poliţia Rutieră scoate la “atac” artileria grea. Toate drumurile naţionale importante şi Autostrada Soarelui vor fi împânzite de radare. Oamenii legii nu doresc să rişte nimic. Trimit în teren 500 de aparate de măsurare a vitezei care vor fi amplasate în cascadă.

Poliţia Rutieră va amplasa, cu ocazia zilei de 1 Mai, până la 500 de aparate de măsurare a vitezei pe drumurile către staţiunile montane şi de pe litoral şi va beneficia şi de sprijinul Inspectoratului General al Aviaţiei, care va supraveghea traficul cu două elicoptere. " Poliţia Rutieră va acţiona cu tot ce înseamnă autovehicule pe care le are în dotare, mai ales cu cele de măsurare a vitezei şi de supraveghere a traficului. În plus, vom beneficia şi de sprijinul Inspectoratului General al Aviaţiei, cu două elicoptere care vor survola tronsoanele de drum pe de DN1 şi A2.


Poliţiştii anunţă că pe toată durata acestei mini-vacanţe vor fi amplasate radare şi puncte de control pentru a depista şoferii care conduc sub influenţa alcoolului.
                         
Orice problemă din trafic poate fi sesizată a numărul de telefon 021/9544.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite