Maşină a Poliţiei implicată într-un accident. Noapte cu scântei pe străzile Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a Poliţiei Comunitare a fost implicată, azinoapte, într-un accident în Centrul Capitalei. În urma coliziunii unul dintre poliţişti şi pasagerul din cea de-a doua maşină au fost duşi la spital.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia Căii Victoria cu Bulevardul Regina Elisabeta. Maşina poliţiştilor circula pe bulevardul Elisabeta în direcţia Universitate când, la intrarea în intersecţie au izbit o maşină ce se deplasa pe Calea Victoriei. În maşina Poliţiei, se aflau doi agenţi. Unul dintre ei şi pasagerul maşinii lovite au avut nevoie de îngrijiri medicaleşi au fost transportaţi la spital. Ambele persoane sunt în afara oricărui pericol.

Tot aseară, un alt accident auto  a avut loc în Sectorul 4 al Bucureştiului, pe şoseaua Zeţari. După o noapte de chef, doi bărbaţi s-au urcat în maşina unuia dintre ei şi au pelcat spre casă. La un momentdat, şoferul ameţit de alcool a pierdut controlul maşinii şi a intrat frontal într-un gard de beton.

Proprietarul maşinii stătea în dreapta, iar la volan era amicul său de pahar. După accident, şoferut beat a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii îl caută pe fugar. Când va fi prins el va fi acuzat de fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului.

Ambele cazuri au fost preluate de poliţiştii de la Brigada Rutieră pentru a se stabili cauzele accidentelor. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite