Gata cu blatul. RATB pune controlori permanenţi în fiecare maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RATB a iniţiat proiectul pilot pe liniile expres 780 şi 783, prin care în fiecare maşină de pe liniile respective va fi prezent un responsabil permanent cu controlul biletelor de călătorie.

În prima lună, proiectul de pe cele două linii s-a bucurat de un real succes, precum şi de aprecierea călătorilor care utilizează traseele respective.

Astfel, Regia Autonomă de Transport Bucureşti a extins pe linia 254 proiectul pilot iniţiat pe liniile expres 780 şi 783, un controlor făcând verificări în fiecare autobuz care circulă pe aceste trasee, iar în perioada următoare va fi implementat pe toate liniile de transport public ale RATB.

Proiectul pilot iniţiat de RATB a început în luna iulie, pe liniile expres 780 şi 783, fiind apreciat de călătorii care circulă pe traseele respective, se arată într-un comunicat de presă de marţi al Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor RATB, proiectul doreşte îmbunătăţirea serviciilor oferite călătorilor, prin aplicarea unor noi proceduri de monitorizare a activităţii de control şi crearea unor condiţii de transport civilizat.

"Ca urmare a aplicării noii metode de monitorizare a activităţii de control, călătoriile frauduloase pe aceste linii au fost eliminate, iar validările au crescut semnificativ. De asemenea, s-a înregistrat şi o creştere a încasărilor la punctele de vânzare situate pe traseul liniilor expres, datorită prezenţei permanente a agentului de control în mijloacele de transport", a precizat RATB.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite