FOTOGALERIE: Lady Gaga a ajuns la Bucureşti. După un pui de somn în autocar, diva a împărţit autografe fanilor care o aşteptau la hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diva newyorkeză a ajuns în Bucureşti astăzi de dimineaţă şi s-a dus direct la hotelul unde îşi va petrece şedera în ţara noastră. Pentru concertul de mâine seară, totul trebuie să fie perfect aşa că întregul ei staff şi-a ambalat motoarele la maximum.

Lady Gaga a ajuns în jurul orei 12 în faţa hotelului unde va fi cazată.  Încă de la ora 11, în faţa hotelului de cinci stele erau parcate trei autocare mari, pe care este inscripţionat textul "beat the street".

La coborârea din autocar, diva newyorkeză a fost întâmpinată de zeci de fani în faţa hotelului, unde s-a oprit câteva minute pentru a acorda autografe.

Împreună cu stafful ei, Lady Gaga a venit de la Sofia, unde şi-a început marţi seară, turneului ei "The Born This Way Ball" în Europa.

Fanii de la Bucureşti au întâmpinat-o cu lacrimi şi strigăte frenetice, iar cântăreaţa şi-a făcut puţin timp şi a acordat câteva autografe înainte să intre în hotel.

Lady Gaga a ajuns la hotelul de pe Calvea Victoriei, unde era aşteptată de o armată de jurnalişti
Lady Gaga a ajuns la hotelul de pe Calvea Victoriei, unde era aşteptată de o armată de jurnalişti

CLICK AICI sau pe fotografii pentru a accesa fotogaleria

Show-ul lui Lady Gaga se anunţă a fi unul cu adevărat grandios. Pentru concertul de mâine seară, 200 de muncitori au lucrat timp de cinci zile pentru amplasarea celei mai mari scene folosite în România. rezultatul este unul impresionant. o scenă de peste 1000 de meztri pătraţi. Toate detaliile culiselor acestui concert sunt debordante: aici va fi amenajată una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite