Un chinez a intrat în bucluc după ce poliţiştii l-au găsit pe stradă cu 500.000 de lei într-o sacoşă. Vezi cum s-a dat de gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean chinez a fost depistat de poliţiştii secţiei 23 în această dimneaţă, în zona Poarta Faur, cu o sacoşă în care avea 500.000 de lei. Potrivit polițiștilor, acesta a atras atenția findcă era foarte agitat.

Pentru că nu se puteau înțeleg cu el, oamenii legii i-au spus, prin semne, să le arate ce are în sacoșă. Aceştia au rămas înmărmuriţi când au văzut că sacoşa pe care o căra cu el, era ticsită cu teancuri de bani.

Duminică dimineaţă, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că agenţii de pază ai unui complex comercial din sectorul 3 au identificat un cetăţean străin care avea asupra sa suma de aproximativ 500.000 de lei, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Sectorului 3.

Cetăţeanul chinez a declarat că urma să folosească banii pentru plata unei comenzi făcute anterior către o firmă care funcţionează în respectivul complex comercial.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în momentul în care a fost depistat, bărbatul ar fi încercat să le ofere agenţilor de pază o sumă de bani, pentru a nu anunţa Poliţia.

După ce acesta a fost condus la Secţia de Poliţie 23, oamenii legii au stabilit că cetăţeanul chinez se face vinovat de evaziune fiscală şi dare de mită, după ce ar fi încercat să dea bani agenţilor de pază ai unui centru comercial, pentru ca aceştia să nu anunţe Poliţia.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

"În prezent, este audiat la Poliţia Sectorului 3", au mai spus oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse din Poliţie, chinezul a fost găsit de oamenii legii în jurul orei 7.00, în zona Poarta Faur din sectorul 3, cu o sacoşă în care avea 500.000 de lei şi a fost dus la Secţia 23, pentru a fi audiat cu ajutorul unui translator.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite