Un nou centru comercial cu o megaparcare, în cartierul Pantelimon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou centru comercial de trei etaje cu numele de Mega Mall Bucureşti, alături de o parcare publică pe zece etaje cu aproximativ 1.000 de locuri au fost aprobate de primarul Neculai Onţanu, prin elaborarea certificatului de urbanism, să se construiască, în curând, în sectorul 2 pe un teren în suprafaţă de 54.915 metri pătraţi, în strada Pierre de Coubertin numerele 3-5, pe locul fostei societăţi Electroaparataj.



Potrivit documentaţiilor, noul spaţiu comercial va avea două subsoluri din care primul este destinat parcărilor subterane, scărilor rulante, unui adăpost pentru protecţia civilă şi spaţii tehnice, iar cel de-al doilea pentru spaţii comerciale, alimentaţie publică, recreare şi holuri de circulaţie.

La parterul clădirii şi la etajele 1 şi 2 vor fi amenajate spaţii comerciale şi de alimentaţie publică, recreare şi holuri de circulaţie, iar etajul 2 va avea în plus faţă de celelalte nivele spaţii de entertainment şi cinematografe.

Etajul 3 va avea preponderent accese pentru personal şi eventual vizitatori, holuri de circulaţie, birouri administrative, spaţii tehnice şi de aprovizionare, urmând ca terasa clădirii să fie amenajată ca parcare destinată cumpărătorilor, insule de vegetaţie sezonieră, circulaţii şi în funcţie de necesităţi zone tehnice.

Noul centru comercial va fi placat cu panouri termoizolante şi finisaje din plăci casetate din aluminiu, piatră naturală şi panouri din lemn în sistem ventilat, precum şi pânze întinse pe structuri metalice creând aspectul de suprafeţe riglate.

Accesul vizitatorilor se va face prin două intrări reprezentative, una din Şoseaua Pantelimon, iar cealaltă dinspre strada Pierre de Coubertin, nu departe de intersecţia cu strada Vatra Luminoasă, iar autovehiculele vor intra în parcările subterane tot din cele două artere de circulaţie.

Parcajul alăturat va avea regimul de înălţime de trei subsoluri, parter şi şase etaje şi o capacitate de aproximativ 1.000 de autovehicule, accesul urmând să se facă prin strada Pierre de Coubertin. 

    

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite