Dosarul Mădălinei Manole redeschis a patra oară. Crina Radu, avocata Elodiei a preluat cazul "Fetei cu părul de foc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul Mădălinei Manole reintră în atenţia anchetatorilor după ce, tatăl artistei a angajat-o pe avocata Elodiei, Crina Radu, pentru a face dreptate în cazul morţii suspecte a “Fetei cu părul de foc”.

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a angajat-o pe titrara avocată braşoveană  Crina Radu, pentru a soluţiona cazul morţii suspecte a fiicei sale. Magistratul Remus Budăi este cel care se va ocupa de acest caz. Acesta este este unul dintre cei mai cunoscuţi procurori criminalişti români,  cu o progătire riguroasă, format chiar la FBI.

După rezoluţia procurorilor emisă în 12. 07. 2012, prin care se dispunea neînceperea urmăririi penale, tatăl “fetei cu părul de foc” a căutat soluţii pentru a scoate la iveală adevărul, astfel că a decis să angajeze una dintre cele mai bune avocate din România. “Aşa cum am mai spus şi am mai jurat pe mormântul fetei mele, eu nu mă voi opri şi nu voi avea linişte până când nu va ieşi la suprafaţă adevărul gol-goluţ despre moartea Mădălinei Manole. Acest adevăr, cum am mai spus, este intenţionat estompat de organele de anchetă, pentru că este imposibil să faci o anchetă aşa cum a făcut-o domnul procuror Moldovan. Sau, mai degrabă, aşa cum n-a făcut-o.” a declarat acesta pentru jurnaliştii de la Ring.

Noua avocată a familiei manole a confirmat pentru Ziarul Ring că a preluat cazul şi că intenţionează să redeschidă ancheta respectivă: “Plângerea am trimis-o prin fax de la cabinetul meu către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Am vrut să nu ieşim din termen şi m-am bazat pe rezoluţia procurorului (n.r. – rezoluţia de NUP, din data de 12.07.2012, dispusă de procurorul Tiberiu Moldovan) şi pe hotărârea instanţei (n.r. – hotărârea judecătoarei Manuela Mladin de la Tribunalul Bucureşti) care a cerut completarea anchetei. Voi face o revenire, cu anumite precizări, după ce voi vedea dosarul. Dar aveţi acordul meu şi puteţi să scrieţi că am făcut plângere împotriva rezoluţiei în cazul Mădălina Manole”. Astfel, dosarul morţii suspecte este, practic, redeschis pentru a patra oară din 14 iulie 2010.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite