GALERII FOTO Lady Gaga l-a bătut pe Messi la Bucureşti. Vizita celor doi giganţi mondiali în cifre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diva a avut mai mulţi fani în poarta hotelului decât Messi, a dat mai multe autografe şi a atras mai mulţi străini în Capitala noastră. În plus, cântăreaţa newyorkeză a a reuşit să atragă în Piaţa Constituţiei tot atât de mulţi “suporteri” cât o echipă întreagă de extratereştri. Excentrica Gaga a câştigat anul trecut nu mai puţin de 90 de milioane de dolari din încasările de pe bilete şi de pe discurile vândut

Cele mai importante evenimente ale acestei veri s-au petrecut săptămâna aceasta în București. La un interval de cinci zile cele mai titrate două vedete internaţionale din lumea sportului şi a muzicii au ajuns la Bucureşti pentru prima oară.

Fotbalistul fenomen, Lionel Messi, împreună cu echipa sa a susţinut un meci amical cu gruparea bucureşteană FC Dinamo pe Arena Naţională pe 11 august iar diva newyorkeză Lady Gaga a susţinut un concert de zile mari în Piaţa Constituţiei pe 16 august.

Remiză la numărul de spectatori

Prima vizită a extratereştrii de la FC Barcelona în ţara noastră a adunat în tribunele Arenei Naţionale nu mai puţin de 35.000 de spectatori. Aceştia au plătit, în funcţie de locul ocupat, sume cuprinse între 99 de lei pentru cel mai ieftin tichet în timp ce pentru un bilet VIP, suporterii au scos din buzunare câte 935 de lei.

Concert 5

Click pe imagini pentru fotogalerie

În ceea ce priveşte numărul de “suporteri” ai nonconformistei Lady Gaga, acesta este indentic cu cei care au ţinut să îi vadă la treabă pe Puyol, Pique, Messi şi ceilalţi colegi ai lor. Diferenţa dintre cele două evenimente reiese din cifrele încasărilor. Un bilet la Lady Gaga a costat între 70 de lei şi 680 de lei pentru loja VIP.

Onorarii record pentru ambele echipe

Un alt aspect al acestor vizite  care se poate traduce în cifre este onorariul încasat de oaspeţii noştri. Clubul catalan de fotbal a primit pentru lecţa de fotbal de pe Naţional Arena  suma de 2 milioane de euro, bani rezultaţi din încasările de pe urma biletelor  de minim 2,5 milioane de euro. Lady Gaga a primit pentru show-ul de două ore de joi seara suma de 1.000.000 de dolari.

CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE!

image

În București, doar la job

Când vine vorba de curiozitatea super-vedetelor, Messi şi compania  s-au arătat mai interesaţi de ce are de oferit Bucureştiul. Ei au stat în România timp de două zile şi două nopţi şi au ieşit din hotel la o mică plimbare pe la câteva magazine de lux de pe Calea Victoriei.

Cântăreaţa americană, aflată într-un turneu mondial, s-a arătat mai puţin curioasă în ceea ce priveşte Bucureştiul. Ea şi-a petrecut mai tot timpul în camera de hotel şi doar la finalul şederii sale în Bucureşti a decis să se oprească pentru puţină vreme în Parcul Herăstrău, în drumul său către aeroport.

1
2
Lady Gaga la plimbare

Click aici pentru galerie foto

În schimb, concertul Lady Gaga este câştigător atunci când vorbim de cifra de străini atrasă în Capitală. Pentru show-ul divei aproximativ 1500 de persoane din afara ţării au ales să călătorească la Bucureşti, în timp ce oaspeţii dinamoviştilor au atras cifre nesemnificative de străini.

Lady Gaga și-a adus un regiment

Nici staffurile celor două vedete nu se pot compara. Lady Gaga a venit în România cu 55 de TIR-uri şi un avion privat dar şi 220 de persoane care au făcut posibilă reprezentaţia ei în faţa publicului bucureştean.  Stafful Barcelonei pentru deplasarea din România a numărat doar 34 de persoane, îmbarcate într-un singur avion.

Profil de vedete:

Messi este triplu câştigător al Balonului de Aur şi câştigă  nu mai puţin de 33 milioane euro. Salariu anual al superstarului argentinian este de 10,5 milioane euro (875.000 euro pe lună) la care se mai adaugă 1,5 milioane euro din prime şi 21 milioane euro din contracte publicitare şi diverse operaţiuni. Această sumă îl face pe Lionel Messi să fie cel mai bine plătit fotbalist din istoria acestui sport.

Lady Gaga a încasat în 2011 nu mai puţin de 90 de milioane de dolari din vânzările de albume şi concerte. Artista a stability un nou record anul trecut când, la premiile MTV Video Awards a câştigat nu mai puţin de opt premii din cele 13 nominalizări din acea seară magică.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite