Bucureşti: Un bărbat a comandat uciderea celui care îi furniza droguri fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A comandat uciderea unui tânăr de 18 ani, pentru că era convins că-i aduce droguri fiului său. Un om de afaceri din Glina a ajuns în arest, alături de un cumnat şi alţi trei bărbaţi, după ce criminaliştii au demonstrat că bărbatul a plătit uciderea tânărului cu care împărţea drogurile fiul său.

La o zi după ce un tânărul de 18 ani a murit la spital, locuitorii din comună au blocat drumul şi s-au încăierat cu jandarmii, convinşi că vinovaţii nu vor fi traşi la răspundere.

"Cercetările în cauză au fost îngreunate de faptul că agresorii au fost trimişi de o persoană foarte influentă. Martorii au prezentat mincionos situaţia de fapt astfel că nu s-a putut stabili de la început identificarea autorilor. A durat aproape 4 luni până când criminaliştii Capitalei au strâns atâtea probe încât făptaşii nu au avut încotro şi au recunoscut crima", a declarat Bogdan Staicu, Parchetul Capitalei

Cichicean, pe numele real Petre Ghiţă, era singurul băiat al unei familii sărace din Glina. La polul opus faţă de prietenul său Costi Bălaşa, recunoscut în localitate pentru influenţa tatălui care-l salva de problemele cu legea. Familia Bălaşa s-a mutat din Glina după crimă, dar şi-a păstrat numeroasele afaceri din localitate.

Toamna trecută când procurorii criminalişti au făcut primele reţineri în acest caz, martorii vorbeau despre sumele mari de bani pe care capul familiei le-ar fi plătit, inclusiv unor clinici de dezintoxicare din Israel ca să-şi scape fiul de droguri. În cele din urmă, se pare că singura soluţie a fost să plătească eliminarea celui care-i furniza droguri fiului.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite