Un nou centru social multifincţional destinat celor mici, în Sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou centru pilot multifuncţional pentru cei mici va fi inaugurat marţi la ora 11.00 în Sectorul 6, de Primăria acestei unităţi administrative, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi împreună cu Asociaţia AHAVA.

Noul centru, cu numele Buburuza Mică, este situat în strada Doniţei nr. 4 şi va prelua atât categoria de beneficiari, cât şi serviciiile oferite de la “Buburuza Mare”, unitate deschisă în luna februarie a acestui an.

Realizate prin parteneriatul dintre cele două instituţii, centrele “Buburuza Mare” şi “Buburuza Mică” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între trei şi şapte ani care nu frecventează cursurile grădiniţelor de stat sau particulare oferind, la standarde europene, servicii educative, de îngrijire, hrană şi supraveghere pe timp de zi pentru micuţii preşcolari.



Potrivit Primăriei Sectorului 6, la noul centru, cu o capacitate de 70 de locuri, copiii vor avea posibilitatea de a se dezvolta armonios, desfăşurând zilnic activităţi educative, culturale şi sportive sub directa îndrumare a unor cadre didactice specializate în lucrul cu copiii.

Centrul beneficiază de săli de clasă, săli de joacă/dormitoare, sală pentru activităţi sportive, cabinet medical, cabinet de psihologie, sală pentru material didactic şi jucării, sală de mese, loc de joacă amenajat.

Programul educaţional al Centrului Buburuza Mică respectă programa Ministerului Educatiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi este completat cu activităţi opţionale şi extracuriculare.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite