Bucureşti, capitala comediei pentru 8 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizat de Teatrul de Comedie, cu sprijinul Primăriei Generale, festCO 2010, ediţia a VIII- a, se desfăşoară în perioada 15-22 mai.

Deschiderea oficială are loc sâmbătă seara, la ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului de Comedie, cu spectacolul „Identităţi“ - 7 piese scurte de Dumitru Solomon puse în scenă de Victor Ioan Frunză. Teatrul „Maria Filotti“ din Brăila aduce în Capitală un spectacol cu geometrie variabilă, ce se desfăşoară în 7 spaţii din clădirea Teatrului de Comedie. Durata spectacolului este de două ore, fără pauză.
Duminică, de la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie, va avea loc reprezentaţia piesei „Lecţia“ de Eugène Ionesco, în regia Tino Geirun. Producţia vine din partea Teatrului Dramatic „Fani Tardini“ din Galaţi. În aceeaşi seară, la Sala Nouă a Teatrului se joacă „Circul Matteo“ de Adrian Lustig, în regia Alinei Rece. Spectacolul este prezentat în afara concursului de Universitatea Craiova, Facultatea de Litere, Departamentul de Artă Teatrală. Decernarea premiilor festCO 2010 are loc sâmbătă, 22 mai, la ora 20.30.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite