VIDEO A parcat în mijlocul drumului! Spune-ţi părerea despre nesimţiţii care ne blochează în trafic!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motto-ul taximetriştilor bucureşteni: regulile sunt făcute pentru a fi încălcate! În goana după un loc cu vizibilitate ridicată încalcă de obicei regulile de circulaţie rutieră. Intersecţia sau trecerea de pietoni este locul unde majoritatea taximetriştilor se opresc pentru a schimba două vorbe.

Astăzi, ora 10.00 Intersecţia Bulevardului Vasilea Milea cu Iuliu Maniu este ca de obicei blocată de taximetre staţionate în aşteptarea clienţilor sau pentru a servi micul dejun de la fast foodul din apropiere.

Autobuzele RATB şi ceilalţi participanţi la trafic se strecoară cu greu şi plini de nervi printre maşinile oprite chiar sub indicatoarele rutiere care interzic acest lucru.

În faţa unui mare centru comercial de pe Bulevardul Timişoara, autobuzele nu pot opri în staţie din cauză maşinilor de taximetrie oprite pe toată prima bandă şi în acest caz, în zonele semnalizate cu staţionare interzisă.

Ora 11:00 Traficul din zona staţiei de metrou Eroilor în faţa Spitalului Municipal este blocată nu numai pentru participanţii la trafic cât şi pentru trecătorii care sunt obligaţi să circule pe spaţiul verde sau pe carosabil din cauza maşinilor de taximetrie oprite pe trotuar. „Nu mai avem pe unde să circulăm din cauza că ei sunt parcaţi pe trotuar!“, spune Mărioara Tudor.

Ora 11:30  În staţia RATB Universitate, oamenii nu pot coborî din autobuz. În dreptul acestuia, în staţie este parcat un taximetrist care nu pare stânjenit de prezenţa autobuzului şi de oamenii care trebuie să facă adevărate eforturi pentru a-l ocoli.

Poliţiştii nu au o soluţie pentru combaterea fenomenului. „S-au luat măsuri pentru a combate astfel  de practici, iar fenomenul este în atenţia poliţiei. Participanţii la trafic care observă nereguli şi încălcări ale legilor pot sesiza autorităţile pentru luarea de măsuri“, a spus Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Şi alţi şoferi practică lipsa bunului simţ în trafic!

Cu maşina pe linia de tramvai

A parcat maşina şi şi-a rezolvat treburile

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite